VLP Flexibele Afscheidingen


Industriestraat 55 2671 CT Naaldwijk
0174 671 818 Klik om te bellen

Over VLP Flexibele Afscheidingen

Heeft u last van stof, lawaai of tocht in uw bedrijfsruimte of bij een uitgang? U wilt uw bedrijfsruimte flexibeler benutten? Of u wilt een gemakkelijke toegang tot een afgesloten teeltruimte of werkplaats? Stuk voor stuk situaties waarin VLP flexibele afscheidingen uitkomst kan bieden.
VLP is ruim 40 jaar specialist in (automatische) deuren voor gemakkelijke doorgang zonder stoppen, industriegordijnen, strokengordijnen en rolwanden voor uiteenlopende branches, diverse harmonicatunnels, vaste tenten en dockshelters.

Deuren
Vaak is een min of meer permanente afsluiting van een ruimte gewenst. Maar even vaak biedt een 'vaste' deur te weinig flexibiliteit. Een (automatische) deur van VLP flexibele afscheidingen combineert een goede afsluiting met een snelle toegang.

Wanden en gordijnen
Een efficiënter gebruik van de ruimte. En tegelijkertijd een adequate oplossing tegen kou, tocht, stof, vonken, rook, vocht en geluid. De pvc scheidingswanden en industriegordijnen van VLP flexibele afscheidingen zijn multifunctioneel!

Harmonicatunnels en vaste tenten
Een extra opslagruimte, een tochtsluis, een flexibele verbinding tussen gebouwen, een inschuifbare spuitcabine of een flexibele afdekking van afvalcontainers, de toepassingen zijn divers.

Foto's

VLP bedrijfslogo

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Industriegordijnen
Roldeuren
Snelsluitdeuren
Strokengordijnen
Vouwdeuren

Onze locatie

VLP Flexibele Afscheidingen


Industriestraat 55 2671 CT Naaldwijk
0174 671 818 Klik om te bellen