Top Deuren BV


Voltastraat 36 3771 RZ Barneveld
0342420504 Klik om te bellen

Over Top Deuren BV

Top Deuren is de grootste deurenspeciaalzaak van Midden-Nederland en is specialist in het leveren van binnendeuren, buitendeuren, kozijnen, deurbeslag en hang- en sluitwerk. Bezoek onze deurenshowroom in Barneveld en laat u inspireren en adviseren. U kunt ook kijken op onze website www.topdeuren.nl.

Eiken deuren, kamerhoge deuren, houten deuren in staallook, stalen deuren; de keuze in deuren bij Top Deuren is overweldigend. In de grote showroom ontvangt u van de deurspecialisten het beste advies bij de aanschaf van uw deuren en passend deurbeslag. Vanuit het pand in Barneveld levert Top Deuren al sinds 1993 deuren aan particulieren en aannemers. Ondertussen mogen we ons wel de grootste deurspeciaalzaak van Nederland noemen.

Als dealer van diverse fabrikanten wordt er een breed scala aan deuren geleverd. Omdat de vergelijking van verschillende deuren vanuit een catalogus in de praktijk vaak lastig is, hebben wij een uitgebreide showroom. U kunt hier naar hartenlust ons assortiment bekijken. De brede keuze zit meestal in de details. Vragen zoals welke profilering er past bij uw woonstijl, of u voor glas in lood gaat of toch voor facet geslepen glas in de deur, of een voordeur met een smeedijzeren sierrooster goed bij uw huis past, kunnen wij helpen te beantwoorden. Dit kunnen wij omdat wij dagelijks met deuren bezig zijn en u daarom een gedegen advies kunnen geven. Op het gebied van beslag is er ook veel mogelijk. U kunt het beslag direct bekijken bij de gekozen deur.

Als de keuze gemaakt is, kunnen we een beslissing nemen wat er in uw geval de beste mogelijkheid is op het gebied van hang- en sluitwerk. Wij kunnen diverse mogelijkheden aanbieden voor een dubbel deurstel of schuifdeuren. Ook een meerpuntsluiting in uw deur kunnen wij compleet verzorgen.

Onze montagemedewerkers kunnen uiteindelijk zorgen voor de complete plaatsing van de deur. Zij maken ter plekke alles pasklaar, plaatsen het glas en monteren het beslag. Onze montagedienst beschikt over een bedrijfswagen die zo is ingericht dat er productief gewerkt kan worden. Wij kunnen u op deze manier nog beter van dienst zijn.

Naast standaarddeuren, en een geheel eigen lijn met een aantal exclusieve deuren, levert Top Deuren ook maatwerk. Hiervoor werken wij samen met verschillende fabrikanten en leveranciers. Daardoor is er bij ons een ruime keuze en kunnen we onze producten in een breed prijssegment aanbieden. Gaat u nieuwbouwen of verbouwen? Bezoek de uitgebreide showroom van Top Deuren en laat u inspireren. We hebben hier écht alles staan. Binnendeuren, buitendeuren, voordeuren, deurbeslag en nog veel meer!

Foto's

Top Deuren BV in het kort

Deuren algemeen

Binnendeuren
Voordeuren

Deuren voor particulieren

Binnendeuren, buitendeuren

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Schuifdeuren
Vouwdeuren

Onze locatie

Top Deuren BV


Voltastraat 36 3771 RZ Barneveld
0342420504 Klik om te bellen