Svedex B.V.


Svedexweg 21 7051 DN Varsseveld
0315259911 Klik om te bellen

Over Svedex B.V.

Mooier wonen met Svedex. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar

Natuurlijk zijn deuren in de eerste plaats praktisch, maar de tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was, is al jaren voorbij. Tegenwoordig zijn het échte sfeer- en stijlbepalende eyecatchers in huis. Wij geloven in mooier wonen. Hierdoor zijn onze binnendeuren en -kozijnen volwaardige interieurproducten in plaats van bouwelementen.

De oorsprong van het merk Svedex ligt in Nederland. In het Gelderse Varsseveld ontwerpen en produceren wij sinds 1954 tot op de dag van vandaag een veelzijdige en betaalbare collectie binnendeuren. Stijlen en smaken, wensen en trends vertalen wij naar deuren met karakter. Of het nu om lijndeuren, glasdeuren, paneeldeuren of schuifdeuren gaat, in onze veelzijdige collectie vindt u altijd een binnendeur die bij uw smaak en wensen past. Bovendien zijn al onze stijldeuren fraai afgelakt met Svedex Superlak®. Deze ongekend duurzame lak is van een kwaliteit die nergens anders in Nederland te vinden is en biedt optimale bescherming tegen krassen, vlekken zelfs zonlicht.

Wij zijn de enige deurenfabrikant die een compleet assortiment afgelakte stijldeuren in Nederland produceert. Daar zijn we trots op! Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat ons elke dag weer drijft om de beste afgelakte deuren te maken en mensen mooier te laten wonen met Svedex.

Svedex B.V. in het kort

Deuren algemeen

Binnendeuren

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Schuifdeuren

Onze locatie

Svedex B.V.


Svedexweg 21 7051 DN Varsseveld
0315259911 Klik om te bellen