Combi Deuren Zwolle


Ossenkamp 2F 8024 AE Zwolle
0388200329 Klik om te bellen

Over Combi Deuren Zwolle

De productie van een deur is meer dan alleen het vervaardigen van een fysiek product. De service eromheen, van voorbereiding tot oplevering, is minstens zo belangrijk. Daarom doorlopen wij samen met onze opdrachtgevers de volgende stappen. U zult versteld staan van onze snelle en nette manier van werken!

Voorbereiden

In de ontwikkelfase komt de adviserende rol van Combi Deuren het best tot zijn recht. Wat wilt u bereiken? Hoe kunt u dit het meest efficiënt (zowel in tijd als geld) doen? We nemen het project van begin tot eind met u door en maken de eerste tekeningen, overzichten en statuslijsten van bijvoorbeeld hang- en sluitwerk.

Plannen

Planning is cruciaal. U heeft immers met een opleverdatum te maken. Wij stemmen onze planning daarom op die van u af en nemen de verschillende fases van het project met u door. De gemiddelde tijd tussen inmeten en afhangen is slechts 2 weken (afwijking in overleg uiteraard mogelijk).

Inmeten

Ieder kozijn (en daarmee elke deur) is uniek. Daarom worden alle kozijnen apart ingemeten. Digitaal, tot een tiende millimeter (0,1 mm) nauwkeurig! De foutmarge wordt hiermee zo goed als nul. Naast de contouren van de deur, worden ook de sluitplaat- en scharnierhoogtes gemeten en alvast in de kozijnen gefreesd.

Bewerken

Aan de hand van de metingen worden de daadwerkelijke deuren gemaakt. In onze werkplaats wordt iedere deur in de juiste contouren gefreesd. Ook worden de scharnieren en sloten gemonteerd. Iedere deur krijgt hierbij een uniek nummer, zodat ze op de bouwplaats gelijk in het bijpassende kozijn kunnen worden geplaatst.

Transport

Deuren zijn schadegevoelig. Anders dan bij de voorbereiding, brengen we de deuren daarom pas op het laatste moment naar de bouwplaats. Het transport van onze werkplaats naar het project gebeurt met grote zorgvuldigheid. Hiervoor werken wij met een vaste partner. De speciaal door ons ontwikkelde transportbak zorgt ervoor dat iedere deur onbeschadigd op zijn eigen verdieping aankomt.

Afhangen

Nadat de deuren zijn afgeleverd, worden ze door onze eigen monteurs afgehangen. Doordat we de voorbewerking (scharnieren, sloten, dorpels e.d.) in onze werkplaats doen, kunnen we ter plekke snel en zonder overlast van schaven, frezen en boren aan de slag. De monteurs van Combi Deuren zijn door scholing bekend met alle typen hang- en sluitwerk. Na het afhangen worden het deurbeslag en eventuele drangers geplaatst.

Opleveren

Als de laatste deur geplaatst is, maakt u samen met onze projectleider een ronde langs alle deuren. Bij 100% tevredenheid wordt het project aan u opgeleverd.

Combi Deuren Zwolle in het kort

Deuren algemeen

Binnendeuren
Voordeuren

Deuren voor bedrijven

Branddeuren
Schuifdeuren

Onze locatie

Combi Deuren Zwolle


Ossenkamp 2F 8024 AE Zwolle
0388200329 Klik om te bellen