sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Middelblok 166-176
    2831 BR Gouderak
  • 0182684888

Verdouw Bouwproducten

Verdouw, uw deurenspecialist

Bent u op zoek naar een partner met kennis van deuren? Dan is Verdouw Bouwproducten het juist adres. Wat maakt ons een deurenspecialist? We bieden u ruime keuze op het gebied van deuren. We leveren niet alleen een breed assortiment, we kunnen ook voorzien in de benodigde accessoires en desnoods de  montage verzorgen. In onze ruime showroom kunt u of uw klant uw keuze maken en specifieke wensen bespreken.

Advies en begeleiding

Het selecteren, bestellen, leveren en monteren van deuren zijn noodzakelijke stappen in het totale bouwproces. Voor een optimale integratie in het project zijn daarnaast gericht advies, adequate begeleiding en zorgvuldige afstemming een must. Dat vindt u uiteraard bij ons. Daarbij willen we even flexibel zijn als voor uw planning wenselijk is. Het gaat erom dat u dankzij Verdouw een zorg minder hebt: het leveren en eventueel monteren van deuren kunt u overlaten aan een specialist. Ongeacht of het gaat om individuele of seriematige projectbouw. Voor elke situatie bieden we een passende oplossing. Ons doel is u te ontzorgen!

Montage

Om u handelingen - en daarmee kostbare tijd - op de bouwplaats te besparen, kan Verdouw de totale montage van de deuren en ook eventueel van de binnenkozijnen voor haar rekening nemen. Dit doen wij in nauwe samenwerking met ervaren montagebedrijven. 

Assortiment

Het assortiment dat wij leveren bestaat uit een aantal onderdelen:

(1) Standaarddeuren

Standaarddeuren worden vaak standaard geplaatst in een nieuwbouw- of renovatiewoning. Eenvoudige deuren van een goede, degelijke kwaliteit. De standaardmaten zijn binnen 24 uur uit onze voorraad leverbaar.

(2) Luxe binnen- en buitendeuren

Daarnaast leveren wij ook luxe binnen- en buitendeuren van gerenommeerde leveranciers als Weekamp, Reinaerdt, Java, Skantrae en Austria. Speciaal voor deze luxe deuren hebben wij een apart concept ontwikkeld. Meer hierover leest u hieronder bij Entree. De levertijd van deze deuren varieert van 1 tot 8 werkweken.

(3) Hang- en sluitwerk

Naast deuren leveren wij ook het hang- en sluitwerk, deurbeslag en glas, zodat u alles compleet hebt.

(4) Entree

Voor de luxe woningbouw en kantoren hebben wij een meerkeuzeconcept voor deuren ontwikkeld. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze showroom. Hier kunnen uw klanten de deuren en de nodige toebehoren uitzoeken voor hun (nieuwe) woning. Wij geven niet alleen deskundig advies, maar nemen bovendien het traject van orderbegeleiding tot after sales voor onze rekening.Verdouw Bouwproducten in het kort

Deuren algemeen

  • Binnendeuren
  • Voordeuren

Deuren voor bedrijven

  • Branddeuren