Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Industriestraat 55
    2671 CT Naaldwijk
  • 0174671818

VLP Flexibele Afscheidingen

Heeft u last van stof, lawaai of tocht in uw bedrijfsruimte of bij een uitgang? U wilt uw bedrijfsruimte flexibeler benutten? Of u wilt een gemakkelijke toegang tot een afgesloten teeltruimte of werkplaats? Stuk voor stuk situaties waarin VLP flexibele afscheidingen uitkomst kan bieden.
VLP is ruim 30 jaar specialist in (automatische) deuren voor gemakkelijke doorgang zonder stoppen, gordijnen en wanden voor uiteenlopende branches, diverse harmonicatunnels, vaste tenten en dockshelters.

Deuren
Vaak is een min of meer permanente afsluiting van een ruimte gewenst. Maar even vaak biedt een 'vaste' deur te weinig flexibiliteit. Een (automatische) deur van VLP flexibele afscheidingen combineert een goede afsluiting met een snelle toegang.

Wanden en gordijnen
Een efficiƫnter gebruik van de ruimte. En tegelijkertijd een adequate oplossing tegen kou, tocht, stof, vonken, rook, vocht en geluid. De wanden en gordijnen van VLP flexibele afscheidingen zijn multifunctioneel!

Harmonicatunnels en vaste tenten
Een extra opslagruimte, een tochtsluis, een flexibele verbinding tussen gebouwen, een inschuifbare spuitcabine of een flexibele afdekking van afvalcontainers, de toepassingen zijn divers.

Dockshelters
Dockshelters vormen een verbinding tussen een gebouw en een voertuig en dienen voornamelijk om tocht, stof en koude tegen te gaan. Dockshelters zijn er in verschillende verschijningsvormen zoals laadkuil dockshelters, dockshelters tot de vloer, draaibare dockshelters, docktunnels etc.

Foto's van VLP Flexibele AfscheidingenDeze deuren leverancier in het kort

Deuren voor bedrijven

  • Overheaddeuren
  • Roldeuren
  • Schuifdeuren
  • Snelsluitdeuren
  • Vouwdeuren