basicdoors


Struikhei 29 4714 VC Sprundel
030-8201292 Klik om te bellen

Over basicdoors

Met basicdoors kun je eenvoudig zelf je garagedeur monteren en daardoor besparen op de kosten van een monteur, zonder daarbij te besparen op de kwaliteit.

Alle garagedeuren van basicdoors worden speciaal op bestelling geproduceerd en zijn volledig op maat gemaakt. Alle opties monteren we voor zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen.

Garagedeur volledig op maat
Je kiest bij ons online voor een sectionaaldeur of roldeur die er precies zo uitziet als je zelf wilt. Je hebt hierbij de keuze uit veel verschillende RAL-kleuren of een afwerking in houtlook, bedieningsmogelijkheden en accessoires.

Zelf monteren was nog nooit zo eenvoudig
Onze specialisten begeleiden je met duidelijke instructies bij het zelf monteren van de garagedeur. Op de website vind je handige stap-voor-stap instructies en uitlegvideo’s die je uitleggen hoe je goed moet opmeten en waar je op moet letten tijdens de montage. Ook kun je deelnemen aan een gratis workshop waarin we je uitleggen hoe gemakkelijk het is om zelf je roldeur of sectionaaldeur te monteren. Tot slot bieden we (tegen een meerprijs) montagehulp op locatie aan.

Een garantie voor de beste kwaliteit
Alle garagedeuren die onze fabriek verlaten ondergaan een grondige kwaliteitscontrole. Hierdoor garanderen we dat onze garagedeuren bij normaal gebruik minimaal 20 jaar mee gaan en alle onderdelen die we gebruiken zijn berekend op minimaal 30.000 openingen. Daarnaast voldoen al onze garagedeuren aan de hoogste veiligheidsnormen en aan de hoogste normen voor wat betreft inbraakveiligheid.

Onze deur staat altijd voor je open
Onze specialisten helpen je graag verder bij het maken van de beste keuze. Ook als je even vastloopt tijdens het monteren, kun je contact met ons opnemen. Ons deskundige team is telefonisch, per e-mail, chat en Facebook bereikbaar.

Deuren voor particulieren

Sectionaaldeuren

Onze locatie

basicdoors


Struikhei 29 4714 VC Sprundel
030-8201292 Klik om te bellen