Strakke populaire binnendeuren die welkom zijn in ieder interieur

Austria Deuren B.V. introduceert een nieuwe serie binnendeuren genaamd Balance. Goed verkopende modellen in het bekende facetprofiel: dat zijn de kenmerken van deze deurenserie

Balance is een serie binnendeuren bestaande uit zeven populaire modellen. De deuren zijn voorzien van het bekende facetprofiel en een v-groef bij de dorpel en stijl aansluitingen. De Balance deuren kenmerken zich tevens door panelen met een 45 mm brede bossing. Door deze wat bredere bossing tonen de Balance deuren wat ‘royaler’, wat vooral goed tot uiting komt bij deuren in de maten 88 en 93 x 231,5 cm. Alle kantlatten, profileringen, glaslatten en glasroeden zijn uitgevoerd in kwastloos FSC gecertificeerd grenenhout. Toplaag van de stijlen, dorpels en de panelen zijn voorzien van MDF. Door het MDF in combinatie met het kwastloze grenenhout en de voorbehandeling zijn de deuren perfect af te werken. Deuren zijn voorzien van het FSC keurmerk (Mixed).

Ook een aantrekkelijk aspect aan de Balance deuren is de simpele prijsstelling: Alle modellen, stomp én opdek hebben één zeer aantrekkelijke prijs: € 209,- inclusief BTW.

Maatwerk mogelijk

De meest voorkomende standaard maten worden direct uit voorraad binnen één week geleverd. Standaard maten die niet tot het voorraadprogramma behoren, maar ook maatwerkdeuren, afwijkende modellen en speciale maten kunnen met vier weken geleverd worden. Hierdoor kan tegen geringe meerkosten op vrijwel elke vraag van de klant een passend antwoord gegeven worden.

Glas

Voor de glasdeuren zijn uitgebreide glasmogelijkheden beschikbaar. Naast het bekende blanke en satijn facetglas is speciaal voor de Balance deuren de mogelijkheid van blank en satijn vlakglas aan het leveringsprogramma toegevoegd. Ook is voor model Detroit byzantijn glas leverbaar en voor model New York is er een keuze uit vier verschillende soorten glas in lood. Tegen geringe meerkosten kan het glas ook in de deur gemonteerd worden.


Op June 14, 2011